//

Візьміть участь у весняних реколекціях «Боже Слово в житті християнина»

У реколекційному домі у м. Надвірна Івано-Франківської обл. Сестри Служебниці НДМ запрошують на чергові реколекції. Реколекції – це час духовного відновлення, переосмислення свого життя, пізнання себе в Бозі і втаємничення у молитву.

 

 

Тому для тих, хто прагне поглибити своє духовне життя через молитву Божим Словом, утвердитися в християнському світогляді, пропонуються такі дати:

- 10 – 13 березня і 12 – 15 травня 2011 р. (роздуми над Єв. від Марка);

- 24 – 27 березня (фундамент – для початківців).

 

 

Дівчата, віком від 16 років, які бажають здобути новий духовний досвід, отримати відповіді на хвилюючі питання, провести час у молитві і зосередженні, запрошуються:

- 31 березня – 3 квітня 20011 р.

- 5 – 8 травня 2011 р.

 

 

Пригадуємо також, що реколекції «Боже Слово в житті християнина» для їх учасників проходять в безмовності, щоб могти почути і глибше збагнути Святе Писання. Обидві групи реколектантів беруть також активну участь у церковному правилі разом з сестрами.

 

 

Як для дівчат, так і для мирян попередня реєстрація обов’язкова. Можна телефонувати за тел.: моб. 067 367 48 13 – с. Мирослава, стаціонарний (03475) 2 30 45 або написати на email: myroslavaja@gmail.com, чи на адресу: вул. Шевченка, 9 м. Надвірна, Івано-Франківська обл.

 



Для Департаменту інформації УГКЦ  с. Мирослава Яхимець