//

Візит Джудіт Рісмен до Хорватії зірвав маску толерантності з ліберального фашизму

В Хорватії триває візит відомої американської активістки д-р. Джудіт Рісмен. Увесь візит пройшов під знаком постійних провокацій та агресивних випадів зі сторони хорватських лібералів. Як зазначають політичні оглядачі, її візит став лакмусовим папірцем для лібералів у цій країні. Правдиве лице лібералізму – майже звірина ненависть до неоднодумців, тоталітарна дегуманізація тих, хто думає інакше, відсутність критичного способу мислення, повторювання пустих флоскул, на думку оглядача видання «Večenji list», явилося хорватському суспільству саме завдяки візиту пані Рісмен.

 

30 січня на Філософському факультеті Загребського Університету мала відбутися дискусія між д-р. Джудіт Рісмен і д-р. Александром Штулхофером, автором ліберального сексуального виховання, насильно накинутого хорватським школам. Група молодих гомосексуалістів заблокувала зал, у якому мала відбутися дискусія. Тому дискусію було перенесено на наступний день.

 

Вранці 31 січня пані Рісмен відвідала Хорватський Сабор (парламент), де зустрілась з прохристиянськими та консервативно налаштованими парламентаріями, яким у своїй лекції вказала на небезпеки для хорватського суспільства, які таїть у собі нововведене у школи ліберальне сексуальне виховання. У дружній бесіді, яка розвинулась після лекції, хорватські парламентарі виразили своє занепокоєння розвитком подій у Хорватії, зокрема згортання лібералами свободи слова і ЗМІ, та насильницьким запровадженням шкільного сексуального виховання, яке, на їхню думку, підриває основи хорватського суспільства. Також хорватський єврей, віце-президент хорватського парламенту, член консервативного Хорватського демократичного союзу (HDZ) д-р. Желько Райнер, від імені демократично налаштованих  членів хорватського парламенту, перепросив пані Рісмен за всі неприємності, які вона мала від хорватських лібералів, зокрема, як єврей єврейку пан Райнер перепросив за вигадки ліберальних ЗМІ стосовно того, що начебто пані Рісмен заперечує Голокост.

 

Після цього пані Джудіт Рісмен мала лекцію на Медичному факультеті Загребського університету, яка пройшла у атмосфері толерантності і взаєморозуміння. Хорватські медичні науковці виразили повну згоду з позиціями пані Рісмен стосовно небезпек, які несе за собою ліберальне сексуальне виховання для підростаючого покоління. Студенти-медики на завершення лекції подякували пані Рісмен довгими та бурхливими аплодисментами.

 

По обіді пані Рісмен прийняв загребський мер Мілан Бандіч, який перепросив пані Рісмен за всі неприємності, які їй «подарували» ліберали та від імені міського Віча нагородив пані Рісмен медаллю міста Загреб за зусилля у сфері поширення гуманізму та толерантності.

 

О 17:30 31 січня під посиленою охороною поліції відбулась дискусія між д-р. Джудіт Рісмен і д-р. Александром Штулхофером у загребському готелі «Westin». На закиди пані Рісмен стосовно діяльності Альфреда Кінзі, на чиїх висновках побудовано ліберальне сексуальне виховання для хорватських шкіл, д-р. Штулховер не зміг дати відповіді. Також пані Рісмен вказала на те, що статистичні дані підтверджують прямий взаємозв’язок між запровадженням Кінзі- Рокфеллерового сексуального виховання, чия модифікація запроваджена у хорватських школах, і зростом сексуальних злочинів та ранньої вагітності в США. І цей закид залишився без відповіді. У часі дискусії пані Рісмен також поцікавилась у д-р. Штулховера, чи має право людина, яка писала книги разом з декларованим педофілом, повчати батьків, як вони мають виховувати своїх дітей – Александр Штулхофер написав і видав разом з декларованим педофілом Теом Сендфордом книгу «Sexuality and Gender in Postcommunist Eastern Europe and Russia». На що д-р. Штулховер дав відповідь, що він не знав про це. Пані Рісмен виразила здивування такою нерозбірливістю автора хорватського сексуального виховання, оскільки ще до видання спільної книги Тео Сендфорд видав декілька книг в оборону нормальності педофілії.

 

1 лютого Загребський Архиєпископ кардинал Йосип Бозаніч у Архиєпископському палаці у Заребі прийняв пані д-р. Джудіт Рісмен. Пані Рісмен подякувала Католицькій Церкві в Хорватії за активну позицію у питаннях оборони людських прав, зокрема права на свободу слова та права батьків на виховання дітей. У свою чергу кардинал Бозаніч виразив подяку пані Рісмен за її науковий вклад у висвітлення проблематики людської сексуальності та за її просвітницький візит у Хорватію. Також загребський кардинал перепросив пані Рісмен за всі прикрості, які вона  мала від окремих представників хорватського народу. Особливо кардинал виразив свою біль з приводу жахливого лінчування пані Рісмен у ліберальних хорватських ЗМІ. На завершення кардинал Бозаніч  вручив пані Рісмен пам’ятну медаль Загребської Архиєпархії.

 

2 лютого пані Рісмен виступила з лекцією у хорватському місті Задар у великому залі сестер Францішканок-шкільних. Лекція пані Рісмен зібрала величезну масу людей.

 

4 лютого пані Рісмен гостюватиме з лекцією у ще одному хорватському місті – Спліт.

 

За матеріалами хорватських ЗМІ