//

Вивчення Біблії та катехизація для дорослих

В Парафії Покрову Пресвятої Богородиці (Львів), якою опікуються оо. Салезіяни, розпочато систематичні зустрічі біблійної групи та катехизації для дорослих.


Щоп’ятниці протягом року парафіяни та всі бажаючі мають можливість ближче познайомитись зі Святим Письмом: дізнатись більше про будову, стиль, структуру і зміст біблійних книг та спільно роздумувати над Святим Письмом. Натомість у вівторок проводиться катехизація для дорослих у формі релігійних бесід на різні тематики.


о. Андрій (Боднар) СДБ, парох: «Парафіяльна біблійна група народилась місяць тому, вже відбулось 3 зустрічі… Ми вирішили організувати вивчення Св. Письма та роздуми над ним, бо майже всі мають вдома Біблію, рідко її відкривають, а часто мають дуже багато неправильних уявлень про написане та запитань. Не вміють її читати. На цих зустрічах хочемо об’єднати парафію навколо Св. Письма».


«Цього тижня ми ще започаткували катехитичний курс для дорослих. Хочемо зміцнювати віру наших вірних протягом цього Року віри в Церкві». «Наші парафіяни радо відгукнулись на ці дві пропозиції і висловлюють неабиякий інтерес».
Кураторами та доповідачами є салезіяни: парох о. ліц. Андрій Боднар (Папський східний інститут, Рим) та о. Іван Мазуркевич (Папський салезіянський університет, Рим).


Зустрічі проводяться у приміщеннях Катехитичної школи, що при храмі Покрову (Львів, вул. Личаківська, 175).
Катехитичний курс для дорослих – щовівторка, поч. о 18 год.


Біблійна група – щоп’ятниці, поч. о 18 год.

 

Для інформації та довідок: (032) 251-38-08