//

Виставка «Про сучасні гоніння на християн» на ВДМ

Організатори Всесвітнього Дня Молоді оголосили, що з 15 по 20 серпня в Мадриді в рамках свята пройде виставка «Про сучасні гоніння на християн».


Експозиція покликана показати молоді свідчення віри християн, які сьогодні терплять переслідування за віру, повідомляє офіційний сайт Всесвітнього Дня Молоді. Виставка акцентує увагу на радості від переживаної віри і надії переслідуваних християн.


В експозиції підібрані фотографії, документи, відео з Нігерії, Китаю, Судану, Куби та Іраку. На виставці представлені також біографії 15 мучеників, що загинули впродовж останніх 50 років. Також йдеться про 3 конкретних місця, де відбуваються переслідування християн: у Гойрі (Пакистан), Оріссі (Індія) і Тібхиріні (Алжир).


Відвідувачі зможуть почути живі свідчення осіб, що служили в регіонах, де переслідують християн. Зокрема на виставку запрошений католицький священик Хорхе Наранхо, який побував з місією в декількох містах Північного Судану. Експозиція також розповість про діяльність міжнародної католицької благодійної асоціації «Допомога Церкві в потребі», яка є організатором заходу.


Виставка буде проходити на території спільноти св. Єроніма.


Джерело: www.sedmitza.ru