//

Віра і президентство у США

Про атаки на юдейсько-християнську традицію попереджає Ньют Гінгріх, кандидат на президентське крісло США від республіканської партії. «Перед виборами католики повинні молитись, а тоді віддавати голоси згідно своєї совісті» - сказав колишній конгресмен штату Джорджія, який перейшов до Католицької Церкви у 2009 році.


Колишній речник Палати Представників США і багаторічний діяч організацій Pro-Life  вважає, що на рішення президента повинна впливати його віра: «Кожна особа, яка провадить інших, повинна шукати Божого проводу». Ньют Гінгріх підкреслив також, що власне навчання Церкви показує, яким чином можна розв’язати сучасні проблеми.


Колишній конгресмен запевнив також, що хоче вислухати прохання кожного, кому погрожують через його погляди і вартості, а завдяки кращій комунікації та виясненню можна уникнути багатьох непорозумінь.


Гінгріх запевнив, що, незважаючи на третю спробу налагодження особистого життя (два попередні розлучення, він  підтримуватиме всі ініціативи щодо захисту подружжя і родинного життя.


Приводом прийняти рішення про участь в президентських виборах кандидат вважає актуальну політичну ситуацію, боротьбу класів і бюрократичний соціалізм. Найближчі вибори пан Гінгріх назвав найважливішими у США від 1860 року.

 

За матеріалами: gosc.pl