//

Викрадена пакистанська християнка втекла після двохрічного рабства

Пакистанська жінка-християнка, яка була викрадена e 2009 році та провела два роки у рабстві, що супроводжувалося тортурами і знущаннями, втекла від свого викрадача, повідомляє CWN з посиланням на Fides.

 

Після того, як 27-річна Аріфа Альфред, була викрадена в центральному Пакистані, в державні реєстраційні органи було надіслано документи, з яких випливало, що викрадена християнка нібито перейшла в іслам і вийшла заміж за свого викрадача. Однак, зараз жінка втекла і довела,що це була фальсифікація.

 

"Я – християнка і завжди залишалася вірною своїй Християнській вірі та продовжувала молитися у своєму серці до Ісуса  Христа і Богородиці, вірячи у звільнення упродовж усіх двох років ув'язнення", - сказала Аріфа.

 

Звільнення з рабства Аріфи Альфред привернуло увагу поліції. Однак, йдеться зовсім не про намір покарати винуватця викрадення жінки: інспектор поліції похвалив Аріфу за те, що вона ... перейшла в іслам, і відмовився притягати до відповідальності її викрадача-мусульманина.

 

Зараз Аріфа Альфред та її родина побоюються за свої життя – звільнення Аріфи може бути розцінене як відступництво від нібито прийнятого нею ісламу з усіма наслідкам, що з цього випливають.

 

За матеріалами sedmitza.ru