//

Вийшов друком Шематизм Львівської Архиєпархії УГКЦ

Напередодні проголошення Львівської Митрополії, вийшов друком Шематизм Львівської Архиєпархії УГКЦ. Шематизм є важливим джерелом інформації про Архиєпархію, священнослужителів, монаші чини та згромадження.

 

У шематизмі можна знайти також довідку про освітньо-виховні заклади, благодійні установи, а також видавництва, які функціонують у Львівській Архиєпархії.

 

Праця над шематизмом тривала понад рік часу. Після виходу УГКЦ із підпілля було видано два шематизми, востаннє шематизм вийшов у 1996 році.

 

«Тішуся з того, що ми знову пропонуємо нове видання шематизму в руки читачам у 2011 р., бо від останнього видання наступило багато змін у нашій Архиєпархії. Ця невелика книга послужить широкому колу читачів, поглибить поінформованість вірних УГКЦ про сучасний стан Львівської Архиєпархії» - йдеться у передмові, яку до видання написав Високопреосвященніший владика Ігор, Архиєпископ Львівський УГКЦ.

 

Продовжуючи, Архиєпископ Львівський впевнений у тому, що книга буде цікавим матеріалом для історії, адже: «після нас, через століття, хтось візьме до рук цю книгу і прочитає про тих осіб, які духовно послуговували у призначених їм парафіях».

 

Придбати Шематизм Львівської Архиєпархії УГКЦ можна у Канцелярії Архиєпархії (тел.. 261-08-94). Кількість примірників є обмежена.


Прес-служба Львівської Архиєпархії