//

Вийшов друком методичний порадник «Святі Таїнства в житті Церкви»

У контексті підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі-України 2012 рік УГКЦ в Україні відзначає як Рік Святих Таїнств. У зв'язку з цим нещодавно вийшов друком методичний порадник  «Святі Таїнства в житті Церкви».

 

Про це повідомив о. Михайло Гарват, голова організаційного комітету з проведення Року Святих Таїнств в УГКЦ. «Методичний порадник "Святі Таїнства в житті Церкви" висвітлює повну програму святкувань Року Святих Таїнств. У виданні поданий опис Таїнств у педагогічному аспекті, запропоновано цитати зі Святого Письма, вислови святих отців Церкви та витяги з Катехизму на тему Таїнств. У пораднику містяться конспекти катехитичних тематичних занять, а також представлені окремі педагогічні методики», - розповів о. Михайло.

 

Як зазначила с. Юліана Дзюбата, ЗСМ, член оргкомітету з проведення Року Святих Таїнств, методичний порадник буде корисним як для священнослужителів і катехитів, так і для дітей, молоді та дорослих, оскільки він висвітлює науку Церкви про Святі Таїнства.

 

Детальніше ознайомитися з методичним порадником та отримати більше інформації про Рік Святих Таїнств можна у катехитичних комісіях єпархій та екзархатів УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ