//

Вийшла друком книга Митрополита Львівського Владики Ігора «Духовне слово»

Між єпископом і його стадом існує живий і плідний зв’язок. Таку думку висловив владика Михаїл (Гринчишин), Єпископ-емерит екзархату для українців греко-католиків Франції, Швейцарії та країн Бенілюксу у  передмові до першого тому книги «Духовне слово» проповіді та промови Високопреосвященного Митрополита Львівського Владики Ігора (2002-2007рр.), яке нещодавно вийшло друком у видавництві «АРТОС».

 

Свідченням живого зв’язку Владика Михаїл вважає ті численні промови, які автор продумував, осмислював окрему подію, щоб вирізнити її відповідним словом.

 

На 500 сторінках першого тому книги, опубліковано слово Високопреосвященного Владики Ігора під час Чину благословення та освячення: церков, монастирів, каплиць, пам’ятників та меморіальних таблиць; ювілейні промови, виступи на конференціях, семінарах, конгресах, з’їздах, слова пам’яті, реколекційні промови, слово на закінчення року, звернення до вчителів, учнів, випускників, студентів, мирян, духовенства та ін..

 

Усі проповіді та промови упорядковано по роках є окремий блок світлин,  також додається тематичний покажчик.

 

Владика Михаїл зауважив, що у цих виступах немає нічого зайвого, вони є гідними і достойними того, що можуть слугувати зразком для єпископів та священників, коли випадає нагода висловити корисне та повчальне слово.

 

«За цей збірник промов і писань Владиці Ігореві належить щира подяка: за труд, за працю, за рішучість і за витривалість у виконанні його архієрейських завдань», - сказав владика Михаїл.

 

Книгу можна придбати у релігійних книгарнях міста.


Прес-служба Львівської архиєпархії