//

VIII фестиваль-конкурс духовної пісні «Аскольдів глас»

17 грудня 2011 року Божого парафія церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі запрошує Вас на VIII фестиваль-конкурс духовної пісні «Аскольдів глас».

 

Фестиваль-конкурс проходитиме у актовій залі Національного Педагогчного Університету ім. М.П. Драгоманова.

 

Початок о 17:00, 17 грудня 2011 року Божого за адресою: вул. Пирогова 9, м. Київ.

Цього року конкурс духовної та патріотичної пісні відбудеться між дитячими хорами. Заявки на участь у ньому подали 7 колективів, серед яких кияни та гості з Івано-Франківщини. Віковий спектр учасників – від 7 до 17-ти років.

 

Окрім учасників конкурсу, на сцені фестивалю виступатимуть гості - співачка Христина Шонь, вокальний жіночий ансамбль «Аніма», співачка Руслана Дмитровська.

 

Фестиваль-конкурс духовної пісні «Аскольдів глас» створений 2007 року з ініціативи отця-настоятеля церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі Ігоря Онишкевича. За чотири роки фестиваль «Аскольдів глас» набув популярності в Україні, даючи можливість все більшій кількості творчих людей донести своє мистецтво до народу. Справді, постать царя Аскольда незбагненним чином не тільки надихає на творчість учасників фестивалю, але й об’єднує навколо спільної праці з організації заходу різних людей: поетів, композиторів, виконавців, видавців, бізнесменів, журналістів та інших людей доброї волі, що так чи інакше допомагають фестивалю відбутися.

 

Високий рівень фестивалю, безперечно, забезпечують високодостойні члени мистецького журі, які оцінюватимуть не тільки музичний і виконавський рівні творів, але і їхню поетичну вартість. До журі «Аскольдового гласу» цього разу увійдуть: Іван Гамкало (голова журі) – народний артист України, професор, чл.-кор. Академії мистецтв України, член правління Європейської академії музичного театру, диригент; Вікторія Польова – український композитор; о.Ігор Шабан – голова комісії «Християнської єдності» та ін.

 

ЗАПРОШУЄМО всіх охочих розділити разом із учасниками «Аскольдового гласу» свято духовної пісні.

 

VІІІ Фестиваль-конкурс духовної пісні «Аскольдів глас» розпочнеться о 17.00 в актовому залі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, вул. Пирогова, 9.

 

 

Квиток-перепустка – значок фестивалю.

 

З питань, що стосуються фестивалю-конкурсу просимо звертатися до організаторів:
(066) 447 80 99 – Катерина Чаплик (заступник голови оргкомітету);
(066) 255 67 85 – Надія Кучерява.
e-mail: Askoldiv_glas2011@ukr.net

повідомила Любов Михайлюк