//

Виграй місце близько до Бенедикта XVI

На профілі Всесвітніх Днів Молоді в соціальній мережі Facebook розпочався конкурс „30 днів, 30 запитань про ВДМ в Мадриді”.

 

Він має на меті популяризувати серед молодих людей знання про цю подію, її історію і послання. Учасники мають шанс виграти два вхідні квитки на молитовне чування з Бенедиктом XVI на аеродромі Cuatro Vientos на місця, що розташовані близько до Папи Римського. Конкурс триватиме до 31 березня.

 

Ініціатором конкурсу є Іспанський Оргкомітет Всесвітніх Днів Молоді. Він повністю проходить на Facebook. Вперше зустріч молоді з Папою пропагується в такий безпосередній спосіб в соціальних мережах.

 

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно ввійти на профіль ВДМ в Facebook, де знаходиться посилання на відповідну аплікацію. У період до 31 березня там щодня будуть опубліковані запитання, кожного дня по одному. Вони стосуватимуться історії Всесвітніх Днів Молоді, їх ідеї чи найближчої зустрічі, яка відбудеться в серпні в Мадриді. До сьогодні потрібно було правильно відповісти на запитання: хто є ініціатором Всесвітніх Днів Молоді і як звучить гасло найближчої зустрічі в Іспанії.

 

Конкурсант повинен вибрати одну із запропонованих відповідей. Якщо йому вдасться це за першим разом, то отримає 10 балів. В разі помилки можна знову спробувати дати правильну відповідь, але в цьому випадку учасник отримає тільки 5 балів. Третя спроба дає лише 1 бал. Відповідь, надана в той самий день, коли опубліковане запитання, отримує додаткових два бали.

 

Кожен отриманий бал можна буде обміняти на жеребок в лотереї, яка буде організована на закінчення конкурсу. Жеребкування визначить трьох учасників, які отримають два вхідні квитки на молитовне чування з Бенедиктом XVI на аеродромі Cuatro Vientos на місця, розташовані близько до Папи Римського.

 

В кінці кожного тижня (10, 17 і 24 березня) будуть представлені рейтинги найкращих учасників. Їх зарахують до лотереї, в якій можна буде виграти гаджети, пов'язані з ВДМ.

 

XXVI Всесвітні Дні Молоді пройдуть цього року в Мадриді 16-22 серпня. Організатори очікують на 2 мільйони молоді зі всього світу. Темою цієї зустрічі є слова з послання до Колосян: „Вкорінені і збудовані на Христі, зміцнені у вірі”.

 

За матеріалами ekai.pl