//

Відомий футболіст стане священиком (відео)

 «Я не шкодую про своє рішення. Тут я знайшов справжній спокій для серця» - розповідає в розмові з журналістом „Washington Post” Чейз Хілгенбрінк, відомий американський футболіст, котрий три роки тому вступив до католицької духовної семінарії. Ця звістка у 2008 році вразила увесь футбольний світ у США.


Сьогодні, коли галас у ЗМІ навколо його особи втих, Хілгенбрінк може спокійно готуватись до священичих свячень в семінарії штату Меріленд. Колишній захисник команди першої ліги New England Revolution вирішив посвятити своє життя Богові в той час, коли перед ним стояла блискуча спортивна кар’єра. Колишній гравець Colorado Rapids зізнається, що сумує за футболом, тому допомагає тренувати університетську футбольну команду, деколи переглядає трансляцію матчів і підтримує контакт зі своїми колегами з колишньої команди.


Хілгенбрінк має прийняти священичі свячення в травні 2014 року. Він мріє про звичайну душпастирську працю: відправу Служби Божої, уділення Таїнств і, як він це описує, «провадження людей до святості і життя з Христом».


«Зараз в моєму житті настав мир. Коли я жив футбольною мрією, то вважав, що мав все, чого хотів, але це не давало мені такого миру, який маю зараз» - розповідає семінарист.

 


За матеріалами wiara.pl