//

Відома американська вчена підтримала хорватів у боротьбі проти ліберальних нововведень в хорватських школах

Відома американська інтелектуалка професор д-р. Джудіт Рісмен листом до переслідуваної хорватської журналістки Кароліни Відовіч Крішто висловила підтримку боротьбі Католицької Церкви в Хорватії, хорватських батьків та хорватських журналістів проти гіперліберальних модулів шкільного предмету «Медичне виховання».

 

«Дорога пані Відовіч Крішто, недавно я почула, про те, що Ваша передача «Slike Hrvatske» показала глядачам фрагменти одного з незалежних фільмів, у яких надано докази про те, що Альфред Кінзі напряму відповідає за масові сексуальні тортури над 2035 дітьми, які він використовував для написання своїх книг» - пише пані Рісмен.

 

«Минуло трохи більше як тиждень часу від тоді, як громадська Хорватська телевізія, замість віддати вам належну честь, звинуватила Вас у зловживанні професією, після того, як Ви хорватським глядачам розповіли правду про сексуальне знущання над дітьми, яке відбувалося під покровительством Інституту Кінзі… Недавнє рішення Нордійської Ради міністрів (норвезько-шведсько-фінсько-данський спільний орган) про закриття Нордійського гендерного інституту з причини псевдонауковості гендерної ідеології, яка лежала в основі діяльності цього Інституту, є яскравим висвітленням цієї сексуальної розгнузданості.» - продовжує пані Рісмен.

 

У листі пані Рісмен також наводить докази того, що батько гендерних теорій був сексуальним збоченцем, який примушував свою власну дружину зніматися у порнофільмах, а потім її залишив заради сексуального співжиття з багатьма чоловіками. Також згідно з цих доказів Альфред Кінзі приймав на роботу педофілів, яким оплачував їхнє сексуальне насильство над дітьми, серед яких були навіть 2 місячні немовлята.

 

«Планую найближчим часом відвідати Хорватію з двох причин: щоб боронити Ваші акції, як професійні, етичні, які відповідають журналістській честі та, щоб допомогти Вашій боротьбі проти тиранії влади й запровадженню цензури, які з’явилися, як рецидиви комуністичного минулого… Закликаю міністра освіти Хорватії і авторів шкільної програми, заснованої на Кінзієвих інсинуаціях до прилюдної дискусії у Загребі, дискусію засновану виключно на доказах. Направду, можна легко спрогнозувати, що запровадження Кінзієвих принципів у хорватську освіту принесе хорватській молоді жахи тотального розповсюдження статевих захворювань, абортів і сексуального криміналітету, як це вже є у деяких країнах Заходу. Якщо Хорватія піде за такими «сексологами», то спостерігатиме зріст дитячої сексуальної активності, зріст кількості абортів серед неповнолітніх, зараження дітей статевими хворобами, сексуального насильства над дітьми, зріст кількості викрадення дітей, величезну шкоду для хорватської культури, а потім «сексуальні» прививки для дітей у наймолодшому віці, щоб зупинити пандемії хворіб, які передаються статевим шляхом. Сподіваюся на дискусію з повною певністю, яка походить з сповіщення Істини» - завершує свого листа пані Рісмен.

 

За матеріалами: http://www.vecernji.hr