//

Відновлено роботу сайту папського візиту в Україну

Відновлено роботу інтернет-сторінки присвяченої приїзду Святішого Отця Івана Павла ІІ в Україну. papalvisit.org.ua. На сайті зібрано матеріали пов’язані з папським візитом до Києва та Львова 23-27 червня 2001 р., тексти всіх промов Івана Павла ІІ, Блаженнішого Любомира (Гузара),  державних діячів та очільників українських Церков і віровизнань.  Окрім української, матерали сайту перекладені англійською, німецькою, італійською, польською та російською мовами. Особливу подяку за відновлення сторінки висловлюємо о. Василю Білашу та п. Олегові Кузю.

 

Найновіші матеріали, пов’язані з беатифікацією Папи Івана Павла ІІ та святкуванням 10-річчя приїзду Святішого Отця в Україну, ви можете знайти на інтернет-сторінці беатифікації Івана Павла ІІ на порталі «Католицький оглядач».

 

В рамках святкування беатифікації Папи Івана Павла ІІ та святкування 10 річниці приїзду Святішого Отця в Україну, прес-служба Львівської архиєпархії розпочинає публікацію тематичних відеоматеріалів «Папа Іван Павло ІІ і Україна». Пропонуємо Вашій увазі відео 1984 р. -  Іван Павло ІІ прощається з померлим патріархом Йосипом (Сліпим) у Соборі Святої Софії в Римі. Висловлюємо подяку за наданий відеоматеріал Рекламно-продюсерському центру «Стар-ТВ».

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua