//

Відбулось чергове велопаломництво до Крехова

28 липня за сприянням Центру військового капеланства Львівської архиєпархії відбулась чергова велопроща до Крехівського монастиря св. Миколая оо. Василіян. У паломництві взяло участь близько 25 учасників.

 

О 8.30 прочани вирушили від Янівського кладовища у напрямку Брюхович через Бірки на Крехів. Уже за якихось дві години паломники дісталися до відпустового місця, де після короткого відпочинку відвідали цілюще джерело та скельний монастир. Далі була спільна молитва у дерев’яній церкві Покрови на території монашої обителі. Після богослужіння брат-новик Тарас Кушпіт(до речі, колишній студент «Львівської політехніки», котрий свідомо прийшов до Церкви вже у старшому віці в середовищі студентського капеланства) провів для учасників велопрощі цікаву екскурсію.

 

Смачний прочанський обід, спільні світлини та подяка отцям і братам Василіянам підсумували паломницьке перебування у Крехівському монастирі. Учасники велопрощі повернулися до Львова близько шостої години вечора. Треба сказати, що спекотний день, втома не завадили помилуватися мальовничими куточками «Розточчя», а найголовніше збагатитися духовно. Вдячність організаторам вилилася у нову ініціативу – дводенне велопаломництво до Унева…

 

Прес-служба Центру військового капеланства

 

Львівської архиєпархії