//

Відбулися чергові реколекції для мирян

З 15 – 18 березня 2012 року в реколекційному домі Сестер Служебниць (http://www.rekoldim.com/)  в м. Надвірні, що на Івано-Франківщині, відбулися чергові реколекції для мирян «Боже Слово в житті християнина».


Завданням цих  реколекцій було допомогти учасникам відкрити для себе цінність Божого Слова, яке є основним джерелом нашої віри, та заохотити до щоденного читання його в своїх родинах.


Присутнім на реколекціях було запропоновано один із методів читання Божого Слова, а саме Lectio Divina, який отримав схвалення папи Івана Павла ІІ і Бенедикта ХVI. Саме папа Бенедикт ХVI щораз частіше заохочує християн черпати духовну силу з вічно живого джерела Святого Письма, вказуючи на добре випробуваний шлях для пізнання слова Бога, тобто lectio divina (молитовне читання Святого Письма), яке по етапах будує справжній і дійсний духовний шлях.


Перебуваючи в атмосфері молитви та тиші, учасники реколекцій мали нагоду здобути особистий досвід спілкування з Богом через Його Слово, та переконатися в тому, що дорога Lectio Divina допомагає щораз більше відкривати  ким є Бог для людини, досвідчити його безмежну та безкорисливу любов, як також краще пізнати та зрозуміти себе і подивитися на своє життя поглядом віри.


Піднесені та скріплені Святим Духом,  миряни залишали реколекційний дім заохочені ділитися пережитим  з іншими та продовжувати здобутий досвід в щоденному житті.

 

Крім того повідомляємо, що 10-13 травня відбудеться повторний курс реколекцій для мирян «Боже Слово в житті християнина».


А тих, які вже брали участь в попередніх реколекціях, запрошуємо 26 – 29 квітня на реколекції «Повірити Христові», роздуми над євангелієм від Марка.


Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 0673674813 – с. Мирослава, 0671778716 – с. Любомира,  або написати rekoldim@gmail.com


Враження учасників:


«Реколекції пробудили моє серце і відкрили його до Божого Слова, та зродили велике бажання змінити себе. Я зрозуміла, що Бог мене любить такою як я є. Дякую за мир і спокій, що оселився в моєму серці» - Оксана.


«Я прийшов, «як хлопчик в дитячий садок, а виходжу як випускник школи». Реколекції допомогли мені більше зрозуміти, що таке Божа любов і показали мені шлях до удосконалення себе. Відкрили для мене інший світ, світ любові Бога до мене»  Мирослав.


«Під час реколекцій я почала наближатися до розуміння Бога і того, що Він очікує від мене. Я краще зрозуміла себе і свої проблеми, які часто стають клопотами для інших людей. Отримала дороговказ на майбутнє» - Галина.


«Відчуваю великий спокій, мою душу наповняє любов. Боже слово змінює мене» - Галя.

 

«Реколекції допомогли розібратися у моїй душі» - Наталя.


«Боже Слово торкало мене до глибини самого серця» - Наталка.


«Читаючи та роздумуючи над Божим Словом зрозумів, що брак прощення був причиною нездатності іти до переду. Я дякую Богові за світло в часі тих реколекцій» - Олег.

 

повідомила с.Мирослава Яхимець