//

Від усього серця вітаємо весь колектив РІСУ з 10-річчям!

РІСУ – це найсерйозніший портал на релігійну тематику в україномовному сегменті інтернет-простору. Щоденні свіжі новини релігійного життя України, коментарі відомих експертів, швидка реакція на актуальні події, великі блоки різноманітного матеріалу, який неупереджено і фахово висвітлює стан і факти релігійної сфери українського суспільства, – усе це РІСУ.

 

За десять років свого існування РІСУ вдалося зламати монополію світських ЗМІ у висвітлені релігійних питань, запровадити чіткі стандарти неупередженої та об’єктивної релігійної журналістики і стати флагманом української релігійної журналістики в цілому. Безліч різнопланових заходів, які проводить РІСУ – круглі столи, презентації, веб-конференції, - стали інструментом формування не лише релігійної просвіти, але й толерантного відкритого вільного суспільства.

 

Колись невеличке англомовне віконечко у релігійне життя України, яке почало доносити світові неупереджену, об’єктивну інформацію, сьогодні переросло у величезний портал, оглядаючи який можна зібрати практично усю інформацію про те, що відбувається у релігійному житті України, про реальний стан конфесійної дійсності та міжконфесійних стосунків.

 

Уявити сучасну українську релігійну журналістику без РІСУ неможливо.

До того ж, РІСУ не закривається у собі, не виставляє себе бундючно і зверхньо, а навпаки – допомагає іншим – згуртовує довкола себе представників католицьких ЗМІ, допомагаючи їм своїми порадами та підтримкою досягати якісно нового професійного рівня.

 

Усе це – є досягненням колективу РІСУ, усе це – ваша клопітка робота. Тож бажаємо вам усього найкращого, здійснення усіх професійних планів, нових звершень у царині духовного пробудження України!

 

З найщирішими побажаннями колектив порталу «Milites Christi Imperatoris»