//

Вічні обіти в Згромадженні Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії

2 серпня 2012 року у житті Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії (РКЦ) відбулася знаменна та радісна подія — десятеро Сестер, серед яких — с.М.Каміла Садова з України, склали вічні обіти - чистоти, убогості та послуху. Своїм “Так” за взірцем Марії Непорочної Слугині Господньої, вони остаточно віддалися Тому, хто перший їх полюбив та покликав, щоб були постійно при справах Небесного Отця.


Під час співу Літанії до Всіх Святих, Сестри беззастережливо віддали своє молоде життя в руки Господа та Спасителя. Після чого по черзі привселюдно відмовили законну формулу вічних обітів та з рук Архієпископа Опольського Андрія Чая отримали нагрудні Хрести — знак Вічної Консекрації. На кінець урочистої Літургії, на дальшу дорогу життя та служіння в Згромадженні згідно з харизмою блаженного Едмунда Бояновського, кожна з Сестер отримала благословення Генеральної Настоятельки М.Бригіди Бєдронь.


Архієпископ Андрій під час проповіді підкреслив велику вартість чернечих обітів, які є найкращою прославою Бога та найпевнішим шляхом до освячення людини. Також  владика дякував присутнім батькам Сестер за те, що виховали їх у вірі та любові до Господа і за те, що не побоялися віддати Богові своїх дітей!


На завершення сестри-профески подякували усім присутнім, особливо Сестрам зі Згромадження, вихователькам, єпископу, священикам з рідних парафій, батькам, рідним та всім присутнім, які цього дня приїхали розділити з ними велику радість.


Далі святкування продовжилося святковою трапезою у монастирі. Крім радісних усмішок, квітів, пам’ятних подарунків, сестри-профески отримали багато щирих вітань, побажань та пісень. Тепер їм залишається найважливіше – витривати у своїй посвяті до кінця!


с.М.Кароліна Баран


Більше інформації про Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії знайдеш на www.sluzebniczki.org.ua