//

Великопосні нічні чування для молоді

У п’ятницю, 9 березня 2012 р. Молодіжна Комісія Львівської Архиєпархії запрошує на молодіжні нічні чування у храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор).

 

Як зазначили в Молодіжній Комісії Львівської Архиєпархії це є цьогорічні треті чування, присвячені третій святій Тайні - Пресвятої Євхаристії з циклу семи зустрічей про 7 святих Тайн. Ці чування  відбуваються по храмах Львова з нагоди Року Cвятих Таїнств в УГКЦ. Нагадаємо, що подібні зустрічі вже відбулися 27 січня про Св. Тайну Хрещення у церкві Матері Божої Неустанної помочі (костел Марії Сніжної) та 24 лютого про Таїнство Миропомазання в храмі Св. Климентія Папи. Також протягом чотирьох наступних місяців відбудуться подібні зустрічі молоді присвячені Тайнам Сповіді, Подружжя, Священства та Єлеопомазання.

 

"Оскільки цього року наша Церква пропонує роздумувати про Святі Тайни, то ці нічні чування покликані познайомити  молодь зі Святими Тайнами.  Мета  - це показати актуальність Святих Тайн сьогодні, і показати, що через ці видимі знаки невидимої Божої ласки можна зустріти Христа. Святі Тайни це конкретний спосіб жити по-християнськи." - говорить отець Любомир Гладюк, заступник голови Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ. Також – продовжив о. Любомир – ціллю цих чувань є ознайомити молодь з Святими Таїнствами і питаннями, які виникають в молодих людей,  показати  молоді різні парафії міста Львова. Дати молодим людям можливість познайомитися один з одним, провести спільно і  корисно час в християнському дусі.

 

Триватимуть ці духовні роздуми протягом цілої ночі. Чування матимуть назву: «Джуманджі» - гра для тих хто прагне змінити свій світогляд

 

Початок: п’ятниця, дев'ятого березня о 20.00. Завершення: субота, десятого березня, приблизно о 7.00.

Адреса: храм Пресвятої Євхаристії. Львів, пл. Музейна, 1.

Під час нічних чувань служитиметься Божественна Літургія та буде можливість приступити до Святих Тайн.

Духовними провідниками для молоді в цю ніч будуть о. Любомир Гладюк, заступник голови Молодіжної комісії ЛА УГКЦ та незмінний проповідник чувань о. Олег Федоренко, СДБ капелан Львівського Національного Університету ім. Івана Франка

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: 067 679 11 76
або пишіть на ел. пошту: 4uvanja@gmail.com

 

Повідомлено в Молодіжній комісії Львівської Архиєпархії
Джерело: www.ugcc.lviv.ua