//

Веб-журнал «Християнин і світ»

Почав  діяти веб-журнал «Християнин і світ» – www.xic.com.ua

 

Головний редактор журналу Віктор Жуковський наголошує, що веб-журнал «Християнин і світ» відкриває більше можливостей для читачів та авторів. « Це більше різноманітного  контенту, покращення формату , ширший спектр тем – від політики до спорту, обмеження до матеріалів не існує. Однак не варто забувати про  два центри журналу – християнський вимір і фаховий підхід до проблеми крізь призму християнської інтерпретації».

 

За словами Віктора Жуковського, «Християнин і світ» покликаний давати компетентні відповіді на непрості запитання, які ставить перед сучасною людиною професійна діяльність у найрізноманітніших галузях. «Епіграф до журналу – «Бути, а тоді діяти» – виражає властиву динаміку морально ефективної діяльності людини: від внутрішнього до зовнішнього», – зазначив він.

 

У виданні «Християнин і світ» також планують розширювати кількість рубрик, сьогодні уже діє нова підрубрика «Есеї». Автором нової веб-версії журналу може стати кожен, хто може запропонувати власні  розв’язки питань, не залежно від галузі: «Той для кого християнські моральні цінності є визначальними у їхньому виборі», – наголосив Віктор Жуковський.

 

Джерело: ucu.edu.ua