//

В Єгипті понівечили християнина

Мусульмани напали на 45-річного копта-християнина Аймана Анвара Мітрі в місті Кена в Верхньому Єгипті і відрізали йому вухо. Нападники заявили, що вони виконали приписи шаріату, оскільки Мітрі мав «незаконний зв'язок» з мусульманською жінкою. Про це повідомляє прес-центр «Нове Вино» з посиланням на ізраїльські ЗМІ і публікацію AINA

 

Мусульмани самі викликали поліцію, сказавши, що вони «виконали закон аллаха, а тепер влада можуть виконати свій закон».


Копт працює управляючим в школі в місті Кена . Він здавав свою квартиру двом мусульманкам, проте через півроку стало відомо, що ці жінки знаходяться під слідством за проституцію. Дізнавшись про це, Мітрі вигнав їх з своєї квартири.

 

20 березня Мітрі подзвонили і сказали, що його квартира горить. Коли він приїхав на місце, на нього напав мусульманин, який звинуватив копта в тому, що той навмисно здає квартиру повіям.

 

«Я намагався його заспокоїти і пояснив, що не знав про те, що вони повії, сказав що вигнав  їх вже, але він не слухав мене», — пояснює Мітрі.

 

Сунніт не вгамувався і викликав на підмогу ще 12 мусульман. «Зараз ми навчимо тебе, християнин, як здавати квартири повіям», сказали йому розлючені мусульмани. Вони викликали одну з жінок і змусили її зізнатися, що у неї був сексуальний зв'язок з коптом-християнином. «Вона спочатку заперечувала, але після того, як її побили, погодилася», сказав постраждалий.


Після цього копта посадили на стілець і відрізали вухо.

 

Джерело: novoevino.org