//

В УКУ навчали як застосовувати активні методи у катехизації на прикладі Євангеліє від Марка

13 – 15 травня 2011 року в УКУ відбувся науково-практичний семінар «Застосування активних методів у катехизації: Євангеліє від Марка». Семінар провів голова правління товариства педагогів «NATAN» (Польща) Збіґнєв Барціньскі.

 

Це вже не перший захід, котрий організовують спільно із товариством «NATAN» задля поширення сучасних, цікавих, активних методів у сфері релігійного навчання та виховання.

 

Учасниками семінару стали близько тридцяти катехитів, вчителів християнської етики та членів парафіяльних біблійних гуртків із єпархій і екзархатів УГКЦ. Під час семінару учасники вивчали і на власному досвіді вчилися застосовувати активні методи праці із текстом Святого Письма. Ці знання та навики вони зможуть використовувати на біблійних гуртках та під час катехизації у парафіях, на уроках християнської етики у школах тощо.

 

Організаторами заходу стали Патріарша катехитична комісія УГКЦ та Катехитична комісія Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ у співпраці із Катехитично-педагогічним інститутом УКУ.

 

Прес-служба УКУ