//

В УГКЦ вийшов перший номер молодіжного журналу «ДивенСвіт»

З нагоди Дня молоді, що відзначається у Католицькій Церкві у Квітну неділю побачив світ перший номер друкованого молодіжного журналу «ДивенСвіт». Нове видання скероване передусім до старшої молоді, - зазначають у Комісії у справах молоді УГКЦ, яка започаткувала видання, - на людей, в житті яких з’являється певна стабільність, вони одружуються, починають професійне життя, на місце дещо безтурботній та емоційній юності приходить дорослість із новими завданнями та викликами.


48 сторінок кольорового журналу присвячено цінностям у житті молодої людини. Кожен з нас має чимало цінностей. Вміти правильно їх розставити та дотримуватись у повсякденному житті визначеного пріоритету – це непросте завдання, яке, однак, необхідне для того, щоб прожити життя, наповнене справжньою цінністю.


На кожну з цінностей редакція журналу спробувала подивитись через призму контрасту, різних кутів зору. Таким чином читачі зможуть віднайти себе у різних життєвих ситуаціях, поглянути на них збоку та зробити власні висновки.
Отець Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ зазначає: «У цьому журналі ми спробували розглянути лише декілька цінностей, які, проте, присутні в житті більшості людей. Ми не пропонуємо універсальних правил, які ніколи не можуть бути зміненими, а лише роздуми про їх важливість і певну шкалу пріоритетів».


Вступом до роздумів про цінності служить звернення Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава до молоді з нагоди Квітної неділі. Також своїми думками діляться: Блаженніший Любомир; владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії; владика Венедикт Алексійчук, єпископ-помічник Львівської архиєпархії; підприємець Ярослав Рущишин; психоаналітик Олег Березюк; подружжя Ярополка та Ірини Тимківих; журналіст і мама Світлана Жаб’юк; психолог Наталка Ільчишин та інші.


Отже, читайте у першому номері:


• Послання Блаженнішого Святослава до молоді
• Дружню розмову із Блаженнішим Любомиром
• Які три кроки допоможуть пізнати своє "Я"?
• Чия праця є простішою - успішного підприємця чи молодої мами?
• Як навернути людину до Церкви?
• Що таке ВДМ-країна
• Як не стати спамом?
• 12 порад, як стати справжнім християнином


Журнал розповідає про Бога, Сім'ю, Дружбу, Працю, Відпочинок. А якою є Ваша ієрархія цінностей? 


Контактна інформація: 097 396 89 75, dyvensvit@gmail.com


Довідка. Журнал «ДивенСвіт» є продовженням однойменно сайту для молоді, створеного у 2010 р. Комісією у справах молоді УГКЦ. До розробки ідеї сайту та журналу, а також її втілення долучились чимало молодих людей, які хочуть допомогти своїм ровесникам пізнати Бога, Церкву, а також розпізнати своє покликання та місію у житті.