//

В тюрмах Еритреї гинуть християни

Як повідомляє правозахисна організація Open Doors, в Еритреї померло ще троє християн, які були заарештовані через свою віру.

 

28-річний Терхейз Гебрімічел Анду і Феревайн Гензабу Кіфлі, якому всього 21 рік, в жовтні померли від голоду та через відсутність медичної допомоги. Вони були заарештовані під час молитовної зустрічі в приватному будинку. Два роки їх катували на військовій базі Адерсет.

 

Ще один християнин, 26-річний Ангсом Теклом Хабтемічел, помер в кінці серпня. Він страждав від тяжкої форми малярії, але влада відмовилась забезпечити його лікуванням, бо хлопець не погоджувався зректися своєї віри у Христа.

 

Таким чином, в еритрейських тюрмах останнім часом помер 21 християн-євангелист. Незважаючи на заперечення влади щодо того, що в країні проводиться політика знищення протестантів, це підтверджують незаперечні факти.

 

З 2002 року в країні заборонена будь-яка релігійна діяльність, яка не відноситься до ісламу, лютеранства, Православної чи Католицької Церкви. Таким чином християни-євангелисти стоять поза законом і їх жорстоко переслідують.

 

За матеріалами: www.blagovest-info.ru