//

В Тернополі відбудеться цілонічна молитва за школярів та студентів

В ніч з 1 на 2 вересня в Архикатедральному Соборі УГКЦ відбудуться нічні молитовні чування, на яких молитимуться за школярів, студентів, їхніх батьків, а також вчителів. Настоятель Архикатеди о. Андрій Романків зазначає: “Будемо просити Бога про благословення на новий навчальний рік, щоб наші діти зростали здорові, були добрими християнами, відповідальними, розумними громадяни України, любили рідну українську мову, з належною повагою ставились до батьків та вчителів".

 

Очолить чування та виголосить тематичні науки отець Йосафат Савран. Буде нагода для всіх вірних приступити до Святої Тайни Сповіді.

 

Молитва розпочнеться о 23.30 Вечірнею, відтак 1-ша духовна наука на тему виховання дітей, мировання, молитви на оздоровлення, Молебень до Христа Чоловіколюбця, вервиця, Утреня, 2-га духовна наука, Свята Літургія. Чування завершаться о 6.00.

 

В неділю, 2 вересня о. Андрій Романків запрошує усіх дітей парафії зі своїми портфелями на дитячу Святу Літургію о 12.30. "Після Богослужіння дітей та їх шкільні портфелики благословимо освяченою водою”, - каже священик.

 

Джерело: www.tze.org.ua