//

В США зростає ворожість до християнства

Нова 140-сторінкова доповідь, опублікована «Family Research Council» і «Liberty Institute» ілюструє картину ворожості по відношенню до християн і Християнства в США. Документ включає в себе опис понад 600 інцидентів, зафіксованих протягом 10-річного періоду. Доповідь підкреслює закономірність зростання ворожості по відношенню до християн у США.

 

Випадки, описані в доповіді, стосуються абсолютно різних ситуацій: від учня початкової школи, який отримав догану за молитву перед обідом до прикладу, що описує справу християнського подружжя, яке було звільнене з роботи і змушене переїхати, тому що в їх офісі знаходилася картина християнського змісту.

 

The Christian Post описує й інші приклади, наведені в доповіді:

- Федеральний суддя погрожував «позбавленням волі» випускниці середньої школи, якщо вона не видалить з прощальної промови посилання на Ісуса Христа;

- Департамент США у справах ветеранів зажадав цензурувати молитву пастора під час церемонії Дня пам'яті на честь ветеранів на національному кладовищі, виключивши згадку Ісуса Христа;

- Положення нового закону про здоров'я («ObamaCare») змушують релігійні організації надавати страховку, що включає забезпечення заходів з контролю за народжуваністю.

 

«Liberty Institute» також зазначає, що право на релігійну свободу в США часто «зіштовхується з невпинним натиском добре фінансованих агресивно налаштованих груп», які використовують всі доступні засоби, щоб придушити або напасти на свободу віросповідання.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru