//

В перший день лютого відбудеться представлення офіційної емблеми Всесвітнього Дня Молоді в Ріо-де-Жанейро

У середу, 1 лютого 2012 р., Організаційний комітет XXVIII Всесвітнього Дня Молоді представить офіційну емблему заходу. Церемонія відбудеться в осідку комітету за участю архиєпископа Ріо-де-Жанейро Високопреосвященнішого Орані Жоау Темпести та автора емблеми, яка була обрана за допомогою відповідного конкурсу.

 

У повідомленні читаємо, що конкурс було оголошено 27 вересня 2011 року і до 31 жовтня, останньої дати подання заявок, надійшло понад 200 робіт з усього світу, які показали не лише креативність та талановитість католицької молоді, але й силу та піднесеність її віри.

 

Спеціальна комісія обрала дві роботи, які 13 грудня представлено Папській Раді в справах мирян, яка в Апостольській Столиці є відповідальною за проведення ВМД, і яка обрала переможця конкурсу. При цій нагоді також погоджено дату приїзду Бенедикта XVI до Ріо-де-Жанейро.

 

Пригадаємо, що цього року Всесвітній День Молоді відзначатиметься в католицьких дієцезіях та єпархіях на місцевому рівні, а наступного, 2013 року, від 23 до 28 липня молодь з усього світу збереться в Бразилії в Ріо-де-Жанейро, де зустрінеться зі Святішим Отцем.

 

Джерело: Радіо Ватикан