//

В Колумбії сатаністи осквернили католицький храм

В Колумбії група вандалів-сатаністів вчинила акт святотатства в католицькому храмі: вночі злочинці залізли в храм св. Ісидора Лабрадорського в Доскебрадас, дістали з Дароносиці освячені облатки, викинули на підлогу, залили пивом і розтоптали.


Поряд з облатками і Дароносицею на підлозі були знайдені бляшанки з-під пива і предмети одягу, з чого поліція зробила висновок про «галасливу оргію», яка була здійснена в храмі.


Настоятель храму о. Родріго Хуртадо Хіль розповів в інтерв'ю aciprensa, що поліцейські знайшли відбитки пальців, які можуть належати дівчині 15-16 років і підліткові 13-14 років. Вандали проникли в храм, розбивши слухове вікно. Священик зазначив, що злочинці невідомим чином зламали систему безпеки, звуку сигналізації ніхто не почув.


Першим виявив наслідки акту вандалізму диякон, що прийшов рано вранці в храм. Проте на місці він нікого не застав, оскільки злочинці, почувши кроки людини, сховалися. Злякавшись, диякон не став переслідувати злочинців, але пішов кликати на допомогу поліцію.


Поліція розглядає різні версії події. Священик вважає, що вандали були сатаністами. За його інформацією, це вже не перша спроба проникнення в церкву з метою  здійснення святотатства в даній єпархії за останній час. У його храмі рік тому вже був здійснений акт вандалізму. Матеріальний збиток не йде ні в яке порівняння з вчиненим в храмі святотатством, зазначає Родріго Хіль.

 

Джерело: www.sedmitza.ru