//

В Києві всю ніч молились за дітей сиріт та ненароджених дітей

Традиційно склалось, що у першу п’ятницю місяця спільнота Марії Неустанної Допомоги парафії св. Олександра, що в м. Києві, проводить нічне чування. Кожна така молитва окреслюється певною тематикою.

 

Чи це роздуми над Словом Божим одного з святих, або Вчителів Церкви, чи церковне свято, чи молитва за дітей сиріт та ненароджених дітей, як це було на чуванні з 2-го на 3-тє грудня 2011 року.

 

Розпочалося чування о 22:30 Службою Божою, яку очолив отець Станіслав Білявський.  Після Служби спільнота розважала над псалмами та молилась І Частину Розарія за дітей сиріт. Близько 2-ї години ночі отець Станіслав запросив усіх на обговорення, а заразом і зігрітися за чашкою теплого чаю. Головним питанням обговорення було: що ми, християни, можемо зробити, щоб дітей сиріт і абортів стало менше?

 

Після спільної аґапи, чування продовжила адорація Пресвятих Дарів та молитва Розарія з розважаннями до кожної Таємниці. Молились за дітей ненароджених, за матерів та їх сім’ї. Під ранок відбулась молитва прославлення та Служба Божа.

 

Надворна КрістінаКатолицький Медіа-Центр