//

В Івано-Франківську відбувся шостий фестиваль Христового міста „Вгору серця - 2013”

У неділю, 12 травня 2013 року Божого, в Івано-Франківську завершився шостий фестиваль Христового міста „Вгору серця - 2013”. Даний захід традиційно проходить в Івано-Франківську в рамках святкування дня міста і організований Молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії Української Греко-Католицької Церкви.


   Нагадаємо, що в рамках проведення даного фестивалю 10 травня, було проведено авто-мото-вело-пішо-кінний пробіг від образу „Христос благословляє подорожніх” (вул. Юності, 23, територія заводу "Автоливмаш") через центр міста до Вічевого майдану та Майдану Шептицького, а також завершення пробігу на парафії Петра і Павла УГКЦ (вул. Набережна), де відбулося встановлення кованих хрестів у саду сакральних скульптур даної парафії.


   Кульмінацією і водночас заключним акордом фестивалю є естрадний день, який полягає у прославленні Бога через сучасну релігійну християнську пісню у виконанні естрадних виконавців. Він відбувається на сцені, розташованій на Вічевому майдані міста Івано-Франківська.


    Серед виконавців, які взяли участь у цьогоріч фестивалі, є: отець Олексій Саранчук, гурт "X – NEW" (м. Калуш), Мальтійська Служба Допомоги, яка провела „Танці на візках” (м. Івано-Франківськ), спільнота Віднови у Святому Дусі УГКЦ «Як Марія» (м. Івано-Франківськ), Молодь Воплоченого Слова (м. Івано-Франківськ), гурт „Апостольство покликань” (Хмельницька область, м. Городок, Римо-Католицька Семінарія), гурт "Діти Царя" (Римо-Католицька Церква, м. Рівне), гурт „Перкалабські придатки” (м. Івано-Франківськ), гурт „Світло Любові” (м. Дніпродзержинськ), Роман Костюк і гурт „Андрій Винницький та друзі” (м. Івано-Франківськ), гурт „Глорія” (м. Івано-Франківськ), гурт „Кана”, Оксана Сливка та молодіжний хор „Осанна”.


   Усіх присутніх та учасників фестивалю привітали Архієпископ і Митрополит Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Кир Володимир (Війтишин), отець Віталій Дем’янець – голова Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та заступник міського голови Івано-Франківська п. Михайло Верес.


   Завершився фестиваль Христового міста „Вгору серця - 2013” святковим феєрверком.


   Інформаційний центр Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ