//

В Іспанії 150 000 чоловік виступили проти закону про аборти

Близько 150 тисяч чоловік зібралися 27 березня в столиці Іспанії, щоб виступити з протестом проти нового закону про аборти. Ще сотні людей провели марші за життя в більше ніж вісімдесяти містах Іспанії, серед яких були Барселона, Ов’єдо, Сарагоса і Лас-Пальмас, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org із посиланням на Christian Telegraph і LifeSiteNews.com.


Тисячі дітей, підлітків, літніх людей і сімей пройшли вулицями Мадриду, щоб підтримати Іспанський маніфест, який називає аборт «страшним лицемірством проти жінок» і «страшною несправедливістю по відношенню до дітей». Учасники протесту підписали петицію, в якій вимагали, щоб іспанські закони захищали життя «у будь-який час і в будь-яких обставинах», а також надавали справжню допомогу жінкам, які завагітніли  «не заплановано».


«Сьогодні ми зібралися тут заради справедливої справи: на захист людського життя, - сказав доктор Гадор Джоя, представник організації «Право на життя». – Ми тут, щоб повернути серце демократії до гідності кожної особи. Ми тут, тому що ми не приймаємо перетворення життя самих вразливих і беззахисних в політичні експерименти».

 

Джерело: news.invictory.org