//

В Індії заарештовано протестантськoго пастора і сімох охрещених ним колишніх мусульман

Пастор Протестантської церкви з провінції Кашмір, де більшість населення складають мусульмани, знаходиться під домашнім арештом. Поліція також заарештувала і затримала сімох новонавернених християн, котрі відмовилися від ісламу. Причиною арешту пастора і охрещених ним мусульман стали твердження про те, що колишні мусульмани навернулися до християнства під впливом пропозиції про надання їм фінансової допомоги, повідомляє CWN.

 

Пастор Протестантської церкви Північної Індії підтвердив факт хрещення мусульман, але заперечує звинувачення у фінансових стимулах, які наче б послужили причиною відмови мусульман від своєї віри. Колишні мусульмани, за його словами, відвідували християнську церкву протягом багатьох років і брали уроки катехизації перед тим, як їх нещодавно охрестили.

 

У той же час поліція намагається представити затримання пастора як турботу про його безпеку. Поліцейські стверджують, що вони піддали пастора домашньому арешту після того, як місцевий шаріатський суд видав припис з вимогою, щоб пастор з'явився перед ісламськими суддями і пояснив свої дії.

 

За матеріалами sedmitza.ru