//

В Індії за звинуваченням в «насильному наверненні до християнства» арештовано двох євангельських пасторів

В Індії продовжуються переслідування християн. У адміністративному окрузі Тумкур (штат Карнатака) поліція заарештувала 2 євангельських пасторів, звинувативши їх в «насильному наверненні в християнство» індусів, повідомляє портал Fides.

 

Індуси-екстремісти влаштували погром в церкві, де служили пастори, забрали богослужбові книги і Біблії. Ввечері того ж дня ті ж люди заявили в поліцію на пасторів, звинувативши їх в «насильному наверненні в християнство», після чого євангелисти були арештовані.

 

Індійський штат Карнатака продовжує знаходитися в центрі громадської уваги через безперервні переслідуванням християн. Нагадаємо, що в ньому проживає 53 млн. жителів, 84% з них індуїсти, 12% - мусульмани і лише 2% - християни. Карнатака входить до числа штатів, де просувають закони, які обмежують свободи індуїстів відносно навернення до іншої віри.

 

За статистикою ICC, Індія входить в десятку країн з найвищим «індексом переслідування» християн. Індія знаходиться в числі таких країн як Еритрея, Пакистан, Іран, Північна Корея, Саудівська Аравія і Китай, де постійно пригнічується релігійна свобода, і відбуваються напади на християн.

 

Джерело: www.sedmitza.ru