//

В Індії напали на католицького священика

У середу, 30 березня, в індійському штаті Мадх’я-Прадеш троє молодиків посеред ночі ввірвалися до будинку католицького священика і жорстоко побили його.


Отець Себастьян Кайпарамбіл є також директором школи. Він розповів, що нападники ввірвалися через вікно до його будинку о 2:30 год. ночі, зайшли до його спальні і вимагали шкільні документи. Отець попросив їх прийти до нього на наступний день до школи, однак у відповідь на це один з молодиків вдарив його по голові ручкою від лопати.


«Я почав втікати, але нападники, всі віком близько 20-ти років, доганяли мене, б’ючи і копаючи» - розповідає отець Себастьян, котрий зараз перебуває в лікарні у важкому стані. «Після того, вони забрали два мобільні телефони і 70 000 рупій (1 555 доларів США) готівки та втекли».


Після нападу отцеві вдалось додзвонитись до сестер-монахинь, котрі доставили його до лікарні, що знаходиться на відстані 70 км. від його дому.


Лікарі кажуть, що стан священика не загрожує його життю. В єпархії повідомляють, що поінформували поліцію, котра розпочала розслідування.


За матеріалами ucanews.com