//

В Австралії відбудеться перший національний фестиваль католицької молоді

У 2013 році австралійська Церква проведе свій перший національний Фестиваль молоді, який відбудеться з 5 по 7 грудня 2013 року в кампусі католицького університету Святого Патрика, в Мельбурні.

 

Три насичених дні, наповнених молитвою і роздумами, семінарами, музичними виступами і виставками. У цій події, найбільшій після Всесвітнього Дня Молоді 2008 року в Сіднеї, очікується участь не менше 4 тисяч чоловік.

 

"Фестиваль дасть можливість молодим австралійським католикам зустрітися з Христом через Церкву, а єпископам - можливість вислухати і розділити проблеми і турботи світу молоді": так пояснює сенс ініціативи, підготовка до якої розпочнеться офіційно 21 вересня, монс. Ентоні Фішер, відповідальний за пастирство серед молоді австралійської єпископської конференції.

 

У найближчі місяці оргкомітет приступить до відбору музикантів, доповідачів і авторів, роботи яких будуть представлені на виставках Фестивалю. Буде також оголошено конкурс на кращий гімн Фестивалю. Тема і попередня програма Фестивалю будуть оголошені 21 вересня.

 

За матеріалами radiovaticana.org