//

УВАГА!!! Благодійний АУКЦІОН до акціїї «Святий Миколай іде до сиріт» в Івано-Франківську!

Відома в Україні та далеко за її межами майстриня народного декоративного розпису Параска Хома подарувалаодну з своїх робіт (назва твору «Холодні жоржини») для акції «Святий Миколай іде до сиріт». Усіх бажаючих пожертвувати кошти, придбавши картину, та небайдужих до проблем дітей-сиріт запрошуємо взяти участь в аукціоні та розповісти про нього іншим. Деталі на сайті Мальтійської Служби Допомоги:www.malteser.if.ua.

 

Маємо надзвичайно приємну новину! Відома в Україні та далеко за її межами майстриня народного декоративного розпису Параска Хома (uk.wikipedia.org/wiki/Хома_Параска_Петрівна)пожертвувала одну з своїх робіт (назва твору «Холодні жоржини», 62х44 см) для акції «Святий Миколай іде до сиріт». Картинавиставляється на благодійному аукціоні, а кошти отримані з аукціону будуть використані на придбання ліжечок для притулку в с. Мединя, Галицького району.

 

 

 

 

Взяти участь в аукціоні можна:

- онлайн, зробивши два простих кроки: 1) дізнайтесь про актуальну ціну лоту на офіційному сайті МСД www.malteser.if.ua; 2) у довільній формі надішліть з власної електронної скриньки інформацію про свою ставку на електронну скриньку акції: sv.mykolaj@ukr.net

- завітавши в церковну крамницю «Салон обрядового мистецтва», яка знаходиться за адресою Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального собору) в Івано-Франківську. Тут Ви зможете безпосередньо оглянути оригінал твору, дізнатися про акуальну ціну лоту та зробити власну ставку.

ПРАВИЛАі порядок проведення аукціону:

- Участь можуть брати особи, яким виповнилося 18 років

- Стартова вартість – 3 000 грн., збільшення ставки - від 50 до 100 грн., цілим числом.

- Актуальна вартість лоту регулярно оновлюватиметься з 9:00 до 19:00 на офіційному сайті МСД – www.malteser.if.ua

- Лот одразу можна придбати без торгів за 15 000 грн.

- Якщо учасник аукціону, який зробив останню ставку, відмовляється скласти пожертву за лот, то лот переходить до того, хто зробив попередню ставку.

- Пожертва складається переказом на банківський рахунок МСД з приміткою у платежі «благодійна пожертва у рамках акції/програми «Святий Миколай іде до сиріт»» або готівкою в скриньку для пожертв у приміщенні Мальтійської Служби Допомоги по вул. Лесі Українки 1, м. Івано-Франківськ.

- Роблячи ставку Ви автоматично погоджуєтесь з правилами, описаними вище.

 - Дата початку аукціону – 11.12.2012

   Закінчення аукціону 19.12.2012 - 17:00.