//

УКУ не звільнили від орендної плати через «Свободу», – депутат

Український католицький університет не позбавили від орендної плати за землю, оскільки це питання «застрягло» у фракції ВО «Свобода». У цьому переконаний депутат від Фронту змін у Львівській міській раді Ерік Парсаданян.

З його слів, на минулій сесії це питання також розглядалося, однак не отримало належної підтримки. Відтак голова фракції «Фронту змін» Михайло Хміль попросив оприлюднити голосування по фракціях. «І всі чудово побачили, що проти цього питання проголосувала фракція ВО «Свобода» і Партія регіонів. Ми ж обома руками підтримуємо це питання адже в нашій політичній силі є професор УКУ Юрій Підлісний (депутат Львівської облради, - ред), але ми чекаємо сьогодні рішення ВО «Свобода» оскільки більшість належить все ж таки їй», – сказав Ерік Парсаданян.

 

«Це принципове питання для міста, адже УКУ це візитна картка Львова і дуже потужний навчальний заклад», наголосив депутат від «Фронту змін» у Львівській міській раді Ерік Парсаданян.

 

Нагадаємо, сьогодні із порядку денного сесії Львівської міської ради було вилучене питання про позбавлення УКУ орендної плати.

 

Джерело zaxid.net