//

Угорці надихають християн цілого світу

Протиставитись тактиці залякування, яку використовує Євросоюз щодо культури життя, закликав угорських політиків о.Шенан Букет, глава міжнародної організації Human Life International.

 


На думку американського священика обіцяні санкції Євросоюзу щодо Угорщини в основному спричинені зміною конституції цієї країни, де чітко означається поняття подружжя: зв'язок між мужчиною і жінкою, а також однозначна оборона ненароджених дітей.

 


О.Букет вважає, що Євросоюз часто використовує звичайний шантаж  щодо країн, які знаходяться у складній економічній ситуації, пропонуючи їм допомогу на певних умовах. І часто це умови, які «є важкою образою щодо культури і незалежності того народу».

 


«Це лише початок боротьби Угорщини за народну суверенність, за життя і родину» - додав священик. Шеф HLI підкреслив, що угорці повинні мати свідомість того, яке натхнення з їх вчинків черпають християни всього світу. Вони вибрали напрямок підтримки традиційної родини як спосіб боротьби з «демографічним штопором», у якому опинились ті держави, які акцептують аборти і гомосексуальні зв’язки.

 

За матеріалами: wiara.pl