//

У Зарваниці відбувся тренінг для представників мирянських організацій з різних єпархій УГКЦ

23-25 вересня 2011 року, з ініціативи Комісії у справах мирян УГКЦ у Зарваниці відбувся тренінг для представників мирянських організацій з різних єпархій Української Греко-Католицької Церкви.


Метою тренінгу було навчити мирян планувати свою діяльність, створювати і ефективно працювати в команді, вирішувати конфлікти, правильно розробляти інформаційні повідомлення та ін.

 

Під час вишколу приділялось також чимало часу на обговорення важливих та актуальних тем сьогодення, які стосуються особи мирянина, зокрема: «Бути мирянином у ХХІ столітті», «Стережіться фальшивих пророків».

 

Окрім навчання, учасники семінару мали змогу спільно молитися на Божественній Літургії та Вечірні, переглядати дидактичні фільми, обмінюватись цінним досвідом і, звичайно, духовно збагатитися у найбільшому Марійському відпустовому місці України.

 

Загальна кількість учасників цього тренінгу склала 80 осіб. Серед них були також і 5 представників від Стрийської єпархії, а саме: о. Олег Кобель, Голова комісії мирян Стрийської єпархії УГКЦ, п. Люба Супрун («Клуб католицької інтелігенції»), п. Галина Бого («Товариство вчителів католиків»), п. Анна Форостина та п. Оксана Лісовська («Матері в молитві»).

 

Повідомив о. Олег Кобель,
Голова комісії мирян Стрийської єпархії УГКЦ

Джерело: stryi.ugcc.org.ua