//

У заповіднику "Розточчя" пройшов семінар - "Природа свідчить про Творця"

6 грудня 2011 року на базі Християнсько-екологічного центру природного заповідника «Розточчя» за ініціативи працівників Центру та сприяння Львівського національного лісотехнічного університету  пройшов семінар – «Природа свідчить про Творця».

 

Розпочався семінар із спільної молитви та благословення священнослужителів - отця Володимира Дадака представника екологічного бюро Української Православної Церкви Київського Патріархату та референта з питань екології Львівської Архиєпархії УГКЦ отця Миколи Пришляка, які також брали участь в обговоренні екологічних питань. З вступним словом до працівників заповідника та екологів звернувся о. Микола Пришляк наголосивши на спільній відповідальності, яку несе людина перед Творцем за недбайливе поводження з природою.

 

Програмою семінару стали виступи працівників НЛТУ України В.Андрушка та В.Оліферчук на тему – «Місце людини в Божому плані творіння» та «Мікроміцети – чудо Господнього творіння», керівника Західно-Українського центру креаціонізму О.Жук – «Божий дизайн в історії творіння», письменника А.Микитишина – «Всесвіт, як вияв Божої Любові», фотохудожника Б.Гаврана – «Побачиш красу – побачиш Бога» заступника директора ПЗ «Розточчя» Г.Стрямець із доповіддю «Біосферний резерват «Розточчя» - як модель сталого розвитку». По закінченню доповідей відбулися обговорення, дискусії та обміни думками із даної  проблематики.

 

На завершення усі учасники семінару відвідали виставку фоторобіт фотографа Б.Гаврана – «Краса Божого творіння».

 

 

Повідомив о. Микола Пришляк,
референт з питань екології Львівської Архиєпархії УГКЦ

Джерело: www.ugcc.lviv.ua