//

У травні Папа Бенедикт XVI відвідає дієцезію Ареццо в центральноіталійському регіоні Тоскані

Цими днями оприлюднено офіційне повідомлення про те, що у неділю, 13 травня 2012 року, Папа Бенедикт XVІ здійснить душпастирський візит до дієцезії Ареццо-Кортона-Сансеполькро, розташовану в центральноталійському регіоні Тоскана.

 

Архиєпископ Рікардо Фонтана, Ординарій цієї дієецезії, оприлюднюючи новину, висловив велику радість з приводу того, що Святіший Отець відзначить разом з місцевою Церквою тисячоліття співкатедрального собору в Сансеполькро. Ієрарх зазначає, що офіційне повідомлення про візит стає поштовхом до початку приготувань до зустрічі з Папою, якому, за його словами, буде представлено духовне та культурне багатство і душпастирський досвід місцевої християнської спільноти.

 

Передбачається, що зустріч Святішого Отця з усією дієцезальною спільнотою відбудеться під час Служби Божої, яку він очолить на Катедральній площі в Ареццо, після якої буде проказано молитву «Царице Неба». Після обіду передбачено відвідини францисканського санктуарію у Ля Верні та співкатедрального собору в Сансеполькро

 

Джерело: Радіо Ватикан