//

У Тернополі відкрили консультаційний центр “Колиска життя”

Консультаційно-інформаційний осередок відкрили 2 вересня волонтери рух “За життя”. Заклад пропагуватиме вчення про збереження життя від самого зачаття до природної смерті кожної людини. Центр є спільним проектом Архикатедрального Собору УГКЦ Тернополя та громадських організацій «За життя!», «Центру щасливого батьківська та материнства» та «Берегиня», у співпраці з «Школою щасливого материнства св. Анни» та волонтерами руху «За життя!».

 

Працівники надаватимуть допомогу вагітним жінкам та членам їхніх родин, аби запобігти абортам, поширюватимуть вчення про право на життя кожної ненародженої дитини, допомагатимуть жінкам у випадку постабортного синдрому.

 

Центр функціюватиме на основі наступних постулатів: поваги й захисту людського життя від його зачаття; від першої хвилини свого існування за людиною повинні визнаватися її права, серед яких невіддільне право – це право на життя; зародок (ембріон) від самого зачаття повинен вважатися людською особою.

 

Центр:

    проводить конфіденційні індивідуальні консультаційні бесіди та зустрічі;

    підтримує гарячу телефонну лінію кризової допомоги;

    організовує та проводить науково-християнські конференції та семінари-бесіди із учнями шкіл, студентами та іншою молоддю на тему природного планування сім’ї;

    організовує та проводить молитовно-просвітницькі та правозахисні акції;

    друкує і масово поширює правдиву інформацію про розвиток людини, про аборт і його наслідки, про контрацепцію, про стосунки між чоловіком та жінкою, про сім’ю, про дітей, про християнську любов та етику людського життя.

 

Керівник Центру: отець доктор Мартин Хомів

Координатор Центру: Ірина Дригуш

 

Фахівці-консультанти Центру: Наталя Турецька, лікар психотерапевт; Марія Хомів, лікар психотерапевт; Ірина Дригуш, консультант з питань ППС (природного планування сім’ї); Наталя Базар, консультант ППС; Ірина Рудик, консультант ППС; Лілія Чайківська, лікар терапевт; Оксана Пінкевич, сімейний лікар; Марія Пісечко, психолог; отець Мартин Хомів, священик УКГЦ, доктор Церковного права.

 

Помічники Центру: Багатодітні матері; волонтери руху «За життя!».

 

Секретар Центру: Оксана Шамрик т. 067 351 35 41

Адреса Центру: Архикатедральний Собор, вул. Г. Сагайдачного 14, 46000 Тернопіль

Інформація на сайті: www.noabort.te.ua

Номер гарячої телефонної лінії: 097 92 30204

 

Джерело: www.tze.org.ua