//

У Тернополі презентували аудіокнигу Любомира Гузара «Суспільство і влада»

Сьогодні, 14 червня, у приміщенні Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ презентували аудіо книжку Блаженнішого Любомира Гузара «Суспільство і влада».
 

Про це повідомив власкор ЗІКу.

 

Аудіокнига – це перша частина трилогії «Суспільство». Вона побудована у формі інтерв’ю, видана на двох CD-дисках. Початковий наклад – 5 тисяч примірників. Аудіокнижка «Суспільство і влада» побачила світ у мультимедійній студії «Свічадо».

 

«Розмову з Блаженнішим Любомиром веде народний депутат Леся Оробець. Запитання готували за півтора місяця до запису. Використані були також запитання від блогерів і користувачів соціальних мереж. Це такі запитання, які б задала пересічна людина. Ця аудіокнига може слугувати духовним порадником не тільки депутатам, можновладцям, але й усім, кому небайдужа доля нашої держави, суспільства, церкви», – розповіла працівник «Свічада» Оксана Небесна.

 

Представники мультимедійної студії сподіваються, що наступна частина цієї трилогії побачить світ на початку наступного року.

 

Аудіокнижка «Суспільство і влада» продається у книгарнях Тернополя. Її вартість – 40 гривень. Окрім того, твір розповсюджуватиметься у церквах серед вірних УГКЦ.

 

Джерело: ЗІК