//

У Стрию відбувся благодійний різдвяний концерт «Відлуння Різдва»

3 лютого 2013 року, в приміщенні МБК м. Стрий, відбувся благодійний різдвяний концерт «Відлуння Різдва», організований парафією Всіх Святих Українського народу.


Метою цього благодійного дійства було зібрати кошти на ікони для іконостасу вище згаданого храму та на будівництво каплиці у м. Стрию на вулиці Грабовецькій.

 

Різдвяний вечір розпочався інсценізацією вертепу, над постановкою якого працювали сестри Воплоченого Слова, що діють при парафії Всіх Святих Українського Народу м. Стрий.

 

Ведучі благодійного концерту, о. Юрій Олійник, сотрудник храму Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Стрий та п. Іванна Лесів, впроваджували присутніх у залі в таїнство Різдва, розважаючи над Різдвяним посланням 2013 року Преосвященного Владики Тараса Сеньківа, Апостольського Адміністратора Стрийської єпархії УГКЦ.

 

Після вертепу на сцені лунали колядки у виконанні октету Львівської Духовної Семінарії Святого Духа «Теофорос» і молодіжного хору «Осанна» з Івано-Франківська, які принесли зі собою звук карпатських трембіт.

 

На завершення благодійного концерту присутні в залі оплесками зустрічали вокальну формацію «Піккардійська Терція», яка виконала того вечора ряд різдвяних та естрадних творів зі свого репертуару.

 

По закінченні благодійного різдвяного концерту «Відлуння Різдва», на сцені з подячним словом до учасників дійства та усіх присутніх в залі виступив митрофорний протоієрей о. Іван Барабаш, парох храму Всіх Святих Українського Народу, який подякував усім за те, що стали учасниками цієї доброї благодійної справи.

 

Далі священик запросив до слова Владику Тараса, який вручив учасникам дійства подячні грамоти. «Співаючи коляди, ми приносимо Новонародженому Христу торжественну та величаву похвалу, яка, немов приємний запах кадила, підноситься перед небесні престоли Всевишнього Бога та сповняє усю вселенну весною благодаті», - йдеться у грамоті.

 

«Сьогодні ніхто не залишився необдарованим», - зазначив єпископ, вручаючи грамоти та пам’ятні подарунки учасникам благодійного концерту і підкреслюючи жертву кожного глядача, через придбаний квиток, на розвиток вище згаданого храму та неперевершені емоції, які отримав того вечора кожен присутній в залі. «І нехай ваші серця завжди будуть щедрими в тому віку, що його Бог кожному приготовив», - побажав на завершення усім присутнім Владика Тарас.

 

Джерело: http://stryi.ugcc.org.ua