//

У професійно-технічну школу УГКЦ зголосилося 40 абітурієнтів

25 серпня закінчується набір студентів на навчання у Молодіжний навчальний центр імені св. Івана Боско. Вже 40 молодих людей подали заяви на навчання у цьому закладі, проте ще є близько 20 вільних місць.

 

Як повідомив керівник Центру о. Іван, найбільше молодих людей мають бажання навчатись професії «перукар-модельєр». Окрім цієї професії, тут ще є можливість здобути фах секретаря керівника, оператора комп’ютерного набору, столяра та виробника художніх виробів з дерева, а також кравця, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«При потребі, допоможемо з проживанням студентам, які мешкають за межами Львова. Так, 5 дівчат зможуть проживати у монастирі сестер Селезіянського згромадження, інших, за необхідності, ми зможемо влаштувати у соціальні гуртожитки», - зазначив о. Іван.

 

Нагадаємо, «Молодіжний навчальний центр імені св. Івана Боско» є першою в Україні приватною католицькою професійно-технічною школою, випускники якої отримують диплом державного зразка. Школою опікується монаше Селезіянське згромадження (УГКЦ), що було засноване св. отцем Іваном Боско. Молодіжний навчальний центр обладнаний найсучаснішою технікою провідних фірм Японії, Німеччини та Італії.

 

Навчальний заклад розташований за адресою: м.Львів, вул. Дорога Кривчицька, 17а, тел. 224-0679.


Джерело: ZAXID.NET