//

У пакистанському штаті Пенджаб ісламські екстремісти погрожують зірвати святкування Великодня

 Ісламські фанатики погрожують зірвати святкування Великодня пакистанськими християнами. Багато християнських громад країни вже отримали погрози і попередження з цього приводу, передає AsiaNews.

 

В районі Саргода в Пенджабі невідомі особи зірвали великодні прикраси, які напередодні свята розмістили жителі християнської колонії Ейдгах. Невідомі вандали також облили чорною фарбою священні зображення, вивішені християнами, і направили на їхню адресу погрози, вимагаючи припинити приготування до Великодня.

 

Коли мешканці звернулися до місцевої поліції з повідомленням про те, що сталося, і проханням про захист, ніхто не відреагував. Поліцейські зажадали від християн забратися подалі.

 

Увечері 1 квітня, коли католики святкували Пальмову неділю, ісламські фанатики повернулися в християнську колонію вдруге. Вони знову зірвали священні зображення і погрожували репресіями проти християн.

 

Ясір Масіх, місцевий житель, повідомляє, що вже протягом кількох років під час Страсного тижня ісламісти погрожують християнам розправою, а влада ніяк на це не реагує.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru