//

У Пакистані зростає число викрадених і насильно навернених в іслам християнських дівчат

Комісія із захисту прав людини в Пакистані повідомляє про зростання числа викрадень дівчат і жінок представниць релігійних меншин з метою насильницького навернення  в іслам. В минулому році було зареєстровано близько 1800 випадків викрадень християнських та індуїстських дівчат. За останні кілька років спостерігається тривожне зростання кількості подібних злочинів.

 

Поліція вкрай неохоче реєструє скарги, що стосуються викрадень мусульманами представниць меншин, повідомляє Pakistan Christian Post. У деяких випадках суди використовують закон, захищаючи злочинців.

 

Кілька випадків викрадень християнок зареєстровано в останні місяці. В Раваллінді мусульманами Мохаммедом Абід і Таріком Алі була викрадена дочка християнина Морріса Масіха. Поліція відмовилася прийняти скаргу батька і сприяти звільненню дівчини.

 

У Фейсалабаді була викрадена дружина християнина Варіс Масіха. Поліція відмовилася надати йому будь-яку інформацію про його дружину.

 

В пенджабському Чуніані була викрадена сестра місцевого пастора Аурангзеба. Згодом її змусили прийняти іслам і видали заміж за мусульманина Мухаммеда Надіма.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru