//

У Пакистані поліцейський разом з спільником згвалтував 14-річну дівчинку-християнку

Пакистанський поліцейський і його спільник згвалтували 14-річну дівчинку-християнку, повідомляє AsiaNews. Злочин вчинено «захисником порядку» у будинку бабусі й дідуся, котрих провідувала дівчинка.

 

Інцидент стався в ніч з 7 на 8 березня в районі Шейкхупура, в області Пенджаб.


Увечері 7 березня 14-річна Кіран прибула з Джаранвала, щоб відвідати бабусю і дідуся, котрі живуть в селі Маловал в невеликому будинку недалеко від будинку місцевого начальника поліції. Вночі Наваз Вахла, співробітник правоохоронних органів, разом з спільником Мехбубом, місцевим молочником, перебрався через загорожу і увірвався в будинок. Вони зв'язали бабусю і дідуся і закрили їм роти, щоб не дозволити закликати на допомогу, після чого неодноразово згвалтували дівчинку під прицілом пістолета.

 

Як тільки злочинці пішли, Кіран звільнила бабусю і дідуся і вони відправили дівчинку в лікарню для лікування. Однак, ні лікарі, ні поліцейські не хотіли допомогти дівчинці-християнці вжити заходів для затримання злочинців. Лише офіційний початок розслідування, розпочатого за рішенням судді, дозволило затримати молочника Мехбуба, в той час, як поліцейський Наваз досі не заарештований.


За матеріалами www.sedmitza.ru