//

У м. Золочів представлено діяльність підкомісії “За тверезість життя”

5-го жовтня відбулась організаційна зустріч архиєпархіальної підкомісії “За тверезість життя” з священиками Золочівського деканату. Голова підкомісії о. Юрій Дрізд представив присутнім священослужителям діяльність даної підкомісії, що має за мету протистояти поширенню алкогольної залежності в українському суспільстві і тим самим допомагати людям жити відповідно до їх власної гідності, дарованої Створителем. Між тим, присутнім отцям було представлено Золоту книгу тверезості.

 

Також, на цю зустріч прибув терапевт з узалежнень п. Роман Прочко, який якраз провадить двохтижневу реабілітацію залежних осіб у с. Заздрість, що на Тернопільщині. Присутні мали змогу ставити питання на відповідну тематику, оскільки немає парохії яку б не хвилювала ця проблема.

 

Протопресвітер Золочівського деканату о. Михайло Сукмановський, радо відгукнувся на ініціативу підкомісії провадити місії тверезості у цьому деканаті, та запросив на довірену йому парохію “Блаженного священомученика владики Миколая Чарнецького.”

 


Повідомив бр.Тарас Гадомський
Джерело: ugcc.lviv.ua