//

У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста

У другий день святкувань Дня міста у Львові на пл. Ринок перед входом в Ратушу відбулась спільна молитва, участь у якій взяли представники усіх церков. Очолив молитву Патріарх Філарет.

 

Як інформує прес-служба Львівської міської ради у спільній молитві за Львів взяли участь представники усіх церков. Зокрема, молитву виголосили священики Вірменської церкви, Церкви християн віри Євангельської, Української греко-католицької церкви, Української православної церкви Київського патріархату, Української автокефальної православної церкви, Римо-католицької церкви, Української православної церкви.

 

Від Української Греко-Католицької Церкви в молитві взяв участь прес-секретар Львівської Архиєпархії, капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк.

 

Нагадаємо, що цього ж дня в Митрополичому соборі св. Юрія у Львові відбулося урочисте Богослужіння з нагоди храмового празника в честь покровителя м. Львова св.. влкмч. Юрія Побідоносця. Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолював Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор у співслужінні з духовенством Львівської Архиєпархії транслювалась в прямому ефірі 12 каналу Львівської обласної державної телерадіокомпанії.

 

Після урочистого Богослужіння відбулося святкове водосвяття та презентація благодійної організації «Фундація духовного відродження Львівської Архиєпархії».

 

Прес-служба Львівської Архиєпархії